Nieuwe producten en primeurs

Nieuwe producten en primeurs

Nieuwe producten en primeurs

Innovatie is een belangrijke pijler van de HISWA Amsterdam Boat Show. In het InnovationLAB vind je indrukwekkende innovaties, trends, kennis en marktontwikkelingen! Ook zijn de genomineerde producten voor de HISWA Product van het Jaar verkiezing er te zien, die binnenkort bekend worden gemaakt. Natuurlijk zijn er nog veel meer nieuwe producten en primeurs op de HISWA te ontdekken.

Bekijk de voorlopige lijst met nieuwe producten »

 

http://bbn.firetrench.com

Vendee GlobeVendee Globe

Armel Le Cléac’h wint Vendée Globe

De Fransman Armel Le Cléac’h is afgelopen week de winnaar van de Vendée Globe geworden. Na 74 dagen is hij weer aangekomen in Frankrijk, bij Les Sables d’Olonne. Een grote vloot RIB’s voer naar buiten om Le Cléac’h te begroeten en verwelkomen na zijn race rond de wereld. Als tweede Vendée Globe zeiler kwam Alex Thomson aan in Les Sables d’Olonne. Het zijn ijskoude omstandigheden, maar hij krijgt een warm onthaal.

Bekijk het video verslag van Eli van den Broek »

HISWA combiticket
One off verkiezing

HISWA Watersport Pubquiz

Tijdens de HISWA vindt een grote Watersport-Pubquiz plaats! Ben jij dé watersportkenner van Nederland? Of hou je gewoon wel van een spelletje? Schrijf je dan nu met je team (max. 5 personen) gratis in voor deelname op vrijdagavond 10 maart om 20.00 uur. Uiteraard is een toegangskaartje tot de HISWA wel verplicht. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

Inschrijven HISWA Watersport Pubquiz »

Lekker winkelen in de HISWA Shop

Lekker winkelen in de HISWA Shop

Naast dat je op de HISWA terecht kunt voor uitgebreide informatie en oriëntatie, kun je er bovendien ook voordelig shoppen. In het winkelcentrum, met onder meer Vrolijk Watersport, George Kniest Boat Equipment en Hoorn Maritiem, zijn alle denkbare watersportspullen te koop. Natuurlijk vind je er ook veel aantrekkelijke beursaanbiedingen. Deze vind je binnenkort ook online op hiswarai.nl!

Bekijk de deelnemers in de HISWA Shop »

Cold outside, warm on the inside

Recept van de maand: Saté Sandwich: hot and tasty!

Aan boord is er over het algemeen weinig ruimte om te koken en ook het aantal beschikbare middelen, zowel ingrediënten als kookgerei, is vaak beperkt. Iedere maand vind je in deze nieuwsbrief een recept van Angèle Ernst uit Lage Zwaluwe dat makkelijk te bereiden is aan boord. In deze nieuwsbrief het recept voor een Saté Sandwich: hot and tasty!

Bekijk het recept »

Funsports Xperience - 8 t/m 12 maart 2017Funsports Xperience - 8 t/m 12 maart 2017

Primeurs van nieuwe boten vind je bij Motorboot

De redactie van Motorboot houdt het hele jaar bij welke nieuwe schepen op de markt komen. In de rubriek ‘Actueel’, lees je wat er in Nederland en daarbuiten wordt gemaakt. Bovendien maakt Motorboot deel uit van een vakjury die European Powerboat of the Year (EPY) kiest. Benieuwd naar ‘Nieuwe Boten’ en wie er dit jaar met de EPY naar huis ging?

Lees verder »