Watersportliefhebber, bestel nog 3 dagen je HISWA toegangskaarten met 50% korting!

Beste watersportliefhebber,

Sta jij ook te trappelen voor het nieuwe watersportseizoen? Heb je zin in een gezellig dagje uit, met de mooiste boten, talloze onderdelen & accessoires en keuze uit tientallen lezingen, interactieve workshops en andere leuke activiteiten? Koop dan nú voordelig je toegangskaarten voor HISWA 2017. Maar wees er snel bij, want t/m 31 december ontvang je nog 50% korting!

http://bbn.firetrtench.com

Bekijk de (voorlopige) deelnemerslijst »

Voordelig met de trein

Kom je met de trein? Maak dan gebruik van onze NS deal en bestel bij je toegangskaart(en) een NS-dagretour 2e klas voor € 13,00 per persoon. Geldig vanaf elk station in Nederland naar station RAI Amsterdam (vanaf 09.00 uur).

Een hele prettige jaarwisseling toegewenst! Ik kijk er naar uit om je te zien van 8 tot en met 12 maart in RAI Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

Joost Ringeling
Beursmanager HISWA Amsterdam Boat Show

T Volg ons op Twitter F Vind ons leuk op Facebook F Volg ons op Instagram
Organisatie: Partner: Mediapartners
RAI Amsterdam