SinterKerst kaartenactie | Vendée Globe | Recept | Nieuw: Funsports Xperience

Salesmanager Marcel Veldkamp

Een berichtje van… Marketing Communicatie Manager Veerle Heidema

Zoals jullie bij het openen van deze nieuwsbrief wellicht hebben opgemerkt, is deze in een nieuw jasje gestoken. Ook alle andere HISWA uitingen op weg naar HISWA 2017, zoals de website en advertenties worden vanaf nu van dit beeld voorzien. Want na drie jaar, was het gewoon tijd voor iets nieuws!

Lees meer »

HISWA Korting

 

http://bbn.firetrench.com

Testdagen HISWA Boot van het Jaar

NIEUW: Funsports Xperience

Er wordt een volledige hal aan het bestaande HISWA beursoppervlak toegevoegd, waar een nieuw event verrijst voor boardsports (golf-,kite- en windsurfen, skim- en wakeboarden en SUP) en aanverwante sporten (bmx, longboarden, skateboarden, skaten). De Funsports Xperience staat volledig in het teken van het uitproberen en (opnieuw) beleven van deze sporten. Daarnaast zijn de mooiste merken aanwezig met hun nieuwe collecties. Binnenkort meer….!

Recept van de maand: Krab (vis-)burger

Recept van de maand: Pasta met chorizo en pimentón

Aan boord is er over het algemeen weinig ruimte om te koken en ook het aantal beschikbare middelen, zowel ingrediënten als kookgerei, is vaak beperkt. Iedere maand vind je in deze nieuwsbrief een recept van Angèle Ernst uit Lage Zwaluwe dat makkelijk te bereiden is aan boord. In deze nieuwsbrief het derde recept, namelijk pasta met chorizo en pimentón.

Bekijk het recept »

10 tips om je boot winterklaar te maken

Nederlandse deelname aan Vendée Globe

Zondag 6 november j.l. is de Vendée Globe gestart, een vierjaarlijkse non-stop solozeilwedstrijd om de wereld zonder hulp van buitenaf. Daardoor is het een ware beproeving voor het individuele uithoudingsvermogen van de deelnemers. Het is dan ook gebruikelijk dat een groot deel van de deelnemers onderweg opgeeft. Aan de race mogen monohull boten meedoen die vallen in de “Open 60”-klasse. De Nederlandse Pieter Heerema is één van de deelnemers van de 8e editie van de race.

Lees meer over de Vendée Globe »

Nominaties Conny van Rietschoten Trofee bekend

Kinderen op ontdekkingsreis in het KidsLAB

Kinderen kunnen op HISWA 2017 rekenen op leuke nieuwe activiteiten. De vroegere FunZone wordt omgedoopt tot KidsLAB en gekoppeld aan het InnovationLAB, met interessante activiteiten gericht op innovatie, leren, zien, ruiken en voelen. Ook wordt er een koppeling gemaakt met de activiteiten in de RAI Haven. Alles met het doel de kinderen op jonge leeftijd enthousiast te maken voor de watersport!

10 tips om je boot winterklaar te maken

Deelname Amateur Boot Bouw Award 2017

Op HISWA 2017 wordt binnen HISWA Klassiek voor de vierde keer gestreden voor de Amateur Boot Bouw Award (ABBA), een vanuit het Watercraft Magazine uit Engeland overgewaaide presentatie waar amateur bootbouwers hun zelfgebouwde boot aan het publiek laten zien. Heeft u zelf een boot gebouwd of bent u er een aan het bouwen? Lees dan verder!

Meer informatie en inschrijven ABBA Award 2017 »

10 tips om je boot winterklaar te maken

Dorian en Marit winnen Conny van Rietschoten-trofee

Surfer Dorian van Rijsselberghe en Laser Radial-zeilster Marit Bouwmeester zijn door een vakjury uitgeroepen tot zeilers van het jaar. Ze kregen beide de bijbehorende prijs, de Conny van Rietschoten-trofee, uitgereikt in Amsterdam. Van Rijsselberghe kreeg de prijs voor het prolongeren van zijn Olympische titel in de RS:X-klasse. Bouwmeester dankt de prijs aan haar gouden plak in de Laser Radial-klasse in Rio.