HISWA te water | Koken aan boord | Olympic Experience

section image

Een berichtje van…
Beursmanager Joost Ringeling

HISWA 2016 ligt alweer een aantal maanden achter ons en de zomer heeft inmiddels haar intrede gedaan. Het doet me goed weer volop sloepen door de Amsterdamse grachten te zien varen. Ook de Loosdrechtse Plassen, waar ik afgelopen weekend zelf met mijn gezin aan het varen was, waren drukbevolkt…

Lees meer »

http://bbn.firetrench.com

section image

Borden: verplicht, verboden beperkt?

In de vorige nieuwsbrief vond je de belangrijkste brugseinen, maar er staan langs de vaarweg ook heel veel borden met verkeerstekens die aangeven wat wel en niet mag. Weet jij (nog) wat ze betekenen? Hier vind je de belangrijkste borden op een rijtje…

Bekijk de belangrijkste borden »

section image

Koken aan boord

Voor een nieuwe rubriek zijn wij op zoek naar lekkere, maar handige gerechten om aan boord klaar te maken. Heb jij een fantastisch recept voor op de boot en wil je dat delen met duizenden andere watersportliefhebbers?

Stuur jouw recept (liefst met foto), plus jouw naam en woonplaats naar bezoekershiswa@rai.nl en wie weet zie je het binnenkort terug! Onder de inzendingen verloten we 2 HISWA 2017 toegangskaartjes.

Mail jouw recept »

section image

HISWA te water
30 augustus t/m 4 september

De HISWA te water belooft weer een compleet dagje uit voor iedere watersporter te worden. Ben je op zoek naar een boot, watersportartikel of gewoon benieuwd naar de nieuwste snufjes? Dan is een bezoek aan de HISWA te water zeker de moeite waard. In de Amsterdam Marina meren van 30 augustus t/m 4 september zo’n 300 boten aan. Van klein tot groot, van sloep tot zeiljacht. Op de kade vind je honderden nautische artikelen.

Koop je kaarten met online korting op www.hiswatewater.nl »

section image

Nederlandse zeiltalenten winnen

De eerste editie van Red Bull Foiling Generation vorige week in Nederland is gewonnen door laser zeilers Niels Broekhuizen (20) en Duko Bos (21). Het zeilen op de foiling catamarans was een compleet nieuwe ervaring voor deze jonge atleten. Broekhuizen en Bos vertegenwoordigen Nederland in de World Final van Red Bull Foiling Generation in Newport USA eind dit jaar.

Lees meer »

section image

Eerste prototype
“The Ocean Cleanup” gelanceerd

De 21-jarige Boyan Slat is bedenker van duurzaamheidsproject “The Ocean Cleanup”, een technische oplossing om de zogenoemde ‘plastic soep’ uit de oceanen te vissen. Onlangs heeft hij in Scheveningen het eerste prototype gelanceerd voor de grootste schoonmaak ooit!

Bekijk dit filmpje »

section image

Evenement in beeld: Olympic Experience

De Olympische Spelen beleef je van 6 tot en met 21 augustus van dichtbij tijdens de Olympic Experience op Scheveningen! Het sportstrand van Den Haag is dan het decor van een sportfestival waar je talloze sportactiviteiten kunt ondernemen, maar ook de Olympische Spelen kunt volgen op een enorm scherm. Met de diverse live-acts als entertainment is de Olympic Experience een complete dag uit voor het hele gezin!

Meer informatie »