Nog 2 weken tot HISWA 2015 I Activiteitenprogramma I Voordelig met de trein

In deze nieuwsbrief vind je het laatste nieuws over HISWA Amsterdam Boat Show 2015, van 11 t/m 15 maart in Amsterdam RAI. Koop nu online je toegangskaart met korting voor € 12,50 in plaats van € 15,00 aan de kassa. Bekijk de website voor meer informatie.

Profiteer van deze actie »

bbn.firetrench.com

ftd.firetrench.com

Primeurs op HISWA InnovationLAB

Primeurs op HISWA InnovationLAB

Samen met TU Delft Dreamteams, Volans Sailing, Innosport Zeillab Scheveningen, Aeronamics en Project Made in Holland.com worden op het InnovationLAB diverse innovatieve projecten gepresenteerd. Zoals een roeiboot op ‘hydrofoils’, een Navigatie Experience en het nieuwste ontwerp van een door de mens aangedreven onderzeeër. Verder vind je hier de genomineerde producten voor de HISWA Product van het Jaar verkiezing. Lees meer over het HISWA InnovationLAB »

Demoplein - alles over bootonderhoud

Demoplein – alles over onderhoud

Hal 7 staat volledig in het teken van bootonderdelen en –accessoires. Alle mogelijke benodigdheden, hebbedingetjes en technische snufjes zijn er te vinden. Ook vind je er het Onderhoudspaviljoen en Demoplein, voor alles over het onderhoud van je boot, met leerzame demonstraties en interactieve workshops. Na een bezoek aan de HISWA kun je goed voorbereid aan de slag! Bekijk het Demoplein programma »

Bewonder de genomineerde boten van het jaar

Bewonder de genomineerde boten van het jaar

Op de openingsdag van de HISWA, 11 maart a.s., worden de winnaars van de HISWA Zeilboot en Motorboot van het Jaar verkiezing bekend gemaakt. Alle genomineerde boten zijn te bezichtigen op de beurs. Genomineerde motorboten: Aquanaut Andante 438, Korvet 14 CLR, Steeler Panorama Flatfloor 46, Vedette Hollander Trend 32 en XO 270 RS Front Cabin. Genomineerde zeilboten: Winner 8, Saffier Se 33, Beneteau Oceanis 35 en Pointer 25. Lees hier het jurycommentaar »

Het Zeiltheater - ontdekking en avontuur?

Het Zeiltheater – ontdekking en avontuur

Het Zeiltheater is dé plek voor zeilers om elkaar te ontmoeten en plannen te maken voor een heel seizoen vaarplezier. Talloze sprekers, waaronder Wouter Verbraak (navigator/ex-teamlid Vestas in Volvo Ocean Race) en Henk de Velde, vertellen hun verhaal. Je kunt met hen napraten, alsook met de redactie van Zeilen, auteurs van Hollandia en leden van de Toerzeilers. Kortom, de kans om je passie te delen! Bekijk het volledige Zeiltheater programma »

Tentoonstelling 60e editie in HISWA Unique

Tentoonstelling 60e editie in HISWA Unique

In de wereld van HISWA Unique kun je genieten van een tentoonstelling ter ere van de 60e HISWA. Met unieke HISWA polygoonbeelden (Beeld en Geluid) en prachtige historische foto’s (Scheepvaartmuseum), traditionele Nederlandse jachtwerven als Waarschip en Doerak en voormalig winnaars van de Product van het Jaar verkiezing (gehouden sinds 1995). Bovendien zijn iedere dag geweldige prijzen te winnen! Bekijk alvast enkele filmpjes »

NIEUW: Funsport Shop met scherpe aanbiedingen

Funsport shop met scherpe aanbiedingen

Op de HISWA vind je alles op het gebied van wind- en kitesurfen, stand up paddling (SUP) en nog veel meer. Zowel voor de beginner als de ervaren funsporter. Dit jaar zijn er meer merken dan ooit aanwezig: Fanatic, F-One, Naish, Starboard, Mistral SUP, Prolimit, Ion, Best Kiteboarding, North Kiteboarding, North Windsurfing, Mystic, Manera, Lokahi, Blofield, Red Paddle Co, O’Neill, Jilong, Aqua Marina en Osprey. Nieuw is de Funsport Shop met vele merken voor mooie prijzen!

Doe mee aan de HISWA foto-actie en win!

Doe mee aan de HISWA foto-actie en win!

Upload een foto van jouw favoriete watersportmoment op de HISWA Facebook pagina. Je maakt dan kans op gratis shoppen in de HISWA Funsport Shop ter waarde van € 150,- of gratis (extra) kaarten voor HISWA 2015.

Doe mee aan de HISWA foto-actie en win »
Deze actie loopt t/m donderdag 5 maart!
Fun Zone - volop actie voor de jeugd

Fun Zone – volop actie voor de jeugd

In de Fun Zone is onder begeleiding van alles te leren en te proberen voor de jeugd. Er is een skimboardbaan en een SUP-bassin met diverse clinics. Zwemkleding mee dus! Verder zijn er veel ‘droge’ activiteiten; zo kun je oefenen in een kitesurfsimulaor, op een balance board, een waterski-machine en een roei-ergometer. De allerkleinsten kunnen o.a. een knopenplankje, waterraket of modelbootje maken en geschminkt worden. Bekijk het volledige Fun Zone programma »

HISWA Klassiek met de bekende ‘Leugenbank’

De ‘Leugenbank’ in HISWA Klassiek

Ben je een echte liefhebber van klassiek, ook dan ben je op de HISWA aan het juiste adres! In de wereld van HISWA Klassiek vind je een mooie collectie klassieke schepen, er zijn diverse behouds- en klassenorganisaties aanwezig, leerlingen bouwen aan een boot en er wordt gestreden voor de Amateur Boot Bouw Award. Natuurlijk vind je hier ook de bekende ‘Leugenbank‘, met dagelijks interessante verhalen, lezingen en films. Bekijk het Leugenbank programma »

Doe mee aan de HISWA foto-actie en win!

True Heading en Secumar presenteren levensreddende combinatie op het Veiligheidseiland

Veiligheid op en rond het water is van groot belang voor iedere watersporter. True Heading en Secumar presenteren op de HISWA o.a. een reddingvest met ’s werelds kleinste AIS MOB Device. Een optimaal drijfvermogen, directe alarmering en positie-informatie en het automatisch geactiveerde noodbaken op het reddingvest leiden tot de beste vindbaarheid van de drenkeling in nood. Kom naar het Veiligheidseiland op de HISWA voor nog veel meer veiligheidsproducten en informatie!

Lees meer over het Veiligheidseiland »
Volvo Ocean Race Festival ook op de HISWA
Fotograaf: Sander van der Borch

Volvo Ocean Race Festival op de HISWA

Voor het laatste nieuws van de Volvo Ocean Race en de ins en outs van het festival in juni in Den Haag kom je naar de HISWA. Op de stand van Volvo Ocean Race Festival is van alles te beleven voor jong en oud. Bekijk de echte foul wheater gear van de zeilers en kom er achter wat ze precies aan boord eten. Je kunt meedoen aan een quiz en voor kinderen is er de Volvo Ocean Race speurtocht en kleurwedstrijd. Lees meer over het Volvo Ocean Race Festival »

HISWA Sup Tocht

HISWA Sup Tocht

Een grote groep suppers luidt op zaterdag 14 maart de start van het watersportseizoen in met een tocht door de Amsterdamse grachten. Dit jaar kun je je weer aanmelden voor deze spannende en leuke tocht in twee categorieën: de professional race en de recreantentocht. Dus, heb je een eigen Sup board, schrijf je dan nu in voor de HISWA Sup Tocht. Meer informatie »

Fan van HISWA?

Fan van HISWA?

Word ook fan van onze Facebook pagina en blijf het hele jaar op de hoogte van leuke watersportnieuwtjes, acties en aanbiedingen. En natuurlijk het laatste nieuws over de HISWA Amsterdam Boat Show!

Vind HISWA leuk op Facebook »

AANBIEDINGEN

Nu een jaar ZEILEN magazine van € 73,50 voor € 50,00

Nu een jaar ZEILEN magazine van € 73,50 voor € 50,00

Omdat “Zeilen” het grootste zeilmagazine van Nederland en België dit jaar 30 jaar bestaat, staat Zeilen op de HISWA in het teken van dit jubileum. Zo zal onder andere het geheel nieuwe logo worden onthuld! Wil jij dat nummer niet missen neem dan NU een abonnement voor deze super scherpe prijs!

Neem een abonnement op Zeilen »