Beursimpressie | Watersportseizoen bruisend van start

E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in uw webbrowser.
Beste ,

In deze nieuwsbrief vind je een terugblik op HISWA 2015, de 60e editie! Wij kijken terug op een zeer geslaagde beurs. Het weer was heerlijk en de sfeer was goed! Ben je niet geweest of wil je juist nog even nagenieten? Bekijk dan hier de beursimpressie.

 

bbn.firetrench.com

ftd.firetrench.com

Meer exposanten en meer boten

Meer exposanten en meer boten

Het watersportseizoen is bruisend van start gegaan tijdens de 60e editie van de HISWA Amsterdam Boat Show in Amsterdam RAI. Er waren meer exposanten (+7%) en meer boten (+13%) tov vorig jaar en er is meer dan voorgaande jaren verkocht. Dat is heel goed nieuws voor de branche. In totaal brachten 43.405 watersportliefhebbers (+17%) een bezoek aan HISWA 2015.

Winnaars HISWA Awards

Winnaars HISWA Awards

Op 11 maart, de openingsdag van de HISWA, zijn weer de awards uitgereikt voor de HISWA Zeilboot, Motorboot en Product van het Jaar 2015. De Saffier Se 33 is uitgeroepen tot Zeilboot van het Jaar. De keuze voor Motorboot van het Jaar viel op de Korvet 14 CLR en HISWA Product van het Jaar werd de RS Aero. Lees meer over de winnaars en genomineerden »

De nieuwste ontwikkelingen op het InnovationLAB

De nieuwste ontwikkelingen op het InnovationLAB

Innovaties, trends, kennis en marktontwikkelingen kwamen bij elkaar op het HISWA InnovationLAB. Er werden diverse innovatieve projecten gepresenteerd, waaronder het nieuwste ontwerp van een door de mens aangedreven onderzeeër namens de TU Delft. Ook waren hier de genomineerden en winnaar van de HISWA Product van het Jaar award te bezichtigen. Bekijk hier het filmpje »

Meer merken dan ooit bij HISWA Funsports

Meer merken dan ooit bij HISWA Funsports

In de wereld van HISWA Funsports stond het wind- en kitesurfen en stand up paddling (SUP) centraal. Zowel beginnende als ervaren funsporters konden hier terecht voor de nieuwste boards, kites, kleding, en accessoires. Er waren meer merken dan ooit, een Funsport shop met scherpe aanbiedingen en op de “kitesim” kon je heel realistisch kitesurfen ‘op het droge’. Bekijk hier een leuke impressie »

Nostalgie op HISWA Klassiek

Nostalgie op HISWA Klassiek

Voor de 2e keer vond HISWA Klassiek plaats. Een mooie verbinding tussen het rijke maritieme verleden van Nederland en het moderne van nu. Met een prachtige collectie klassieke schepen, onderdelen en accessoires, diverse behouds- en klassenorganisaties en het ‘Leugenbank’ theater met interessante verhalen, films en lezingen.

Amateur Boot Bouw Award

Amateur Boot Bouw Award

Klaas Beumer is uitgeroepen tot beste amateur botenbouwer 2015 in de categorie boten < 5 meter, met zijn boot ‘Bonus Gratia’ naar eigen ontwerp. In de categorie boten > 5 meter was er een gedeelde 1e plaats voor Jo Houben met zijn boot ‘de Zuiderling’ en Henk van der Made met zijn ‘Riva Aquarama’. Lees verder »

Volop actie voor de jeugd

Volop actie voor de jeugd

Ook voor de jeugd was er weer veel te zien en te beleven. In het SUP-bassin kregen kinderen les in peddelen en balans op een sup-board. Op de skimboardbaan konden ze stoere slides maken. Er was een waterlaboratorium, een interactieve zeilschool, ze mochten naar plastic vissen in de RAI Haven en in het weekend zelf een motorbootje besturen. Kortom, een ideale manier om (je) kinderen kennis te laten maken met de watersport!

HISWA SUP tocht

HISWA SUP tocht

Op zaterdag 14 maart vond voor de 3e keer de HISWA SUP tocht plaats. Het was ijzig koud, maar dat heeft de deelnemers niet weerhouden. Er hebben meer dan 170 fanatieke suppers meegedaan, waaronder 35 ‘racers’. Met een flink tempo werd ca 9 km vanaf de RAI, via de Amstel, Keizersgracht, Prinsengracht en weer terug naar de RAI gepeddeld. Een ware prestatie! De winnaars van de race waren Martijn van Deth en Janneke Smits, nogmaals van harte gefeliciteerd! Bekijk hier de tocht »

AANBIEDINGEN

Je boot verkopen begint bij BOOTLIJST!

Je boot verkopen begint bij BOOTLIJST!

Tijdens de Hiswa is het nieuwste boten verkoop platform van Nederland geïntroduceerd. Check de actuele dagwaarde van je boot met de prijscheck, verkoop zelf je boot via de website en onze magazines OF vergelijk verschillende jachtmakelaars. Bootlijst heeft nu al meer dan 4000 boten online! Neem snel een kijkje op de website »

Hoeveel mijlen hebt u onder de kiel?

Hoeveel mijlen hebt u onder de kiel?

Uitgebreide inboedeldekking bij Volledig casco
3 jaar aanschafwaardegarantie
Snelle en professionele schadeafhandeling
Nautische apparatuur standaard verzekerd

Klik hier voor meer informatie »

Ps. Sluit de Delta Lloyd Bootverzekering en ontvang tot wel 25% korting op veiligheidsproducten voor uw boot!

Wij wensen iedereen een heel fijn watersportseizoen toe!

Met vriendelijke groet,