De inschrijving is gestart! Daag jij Team Brunel uit?

2013-main-img

 

De inschrijving voor de Delta Lloyd North Sea Regatta van 27 mei t/m 9 juni 2014 is gestart en de eerste teams voor de Vuurschepenrace en de races voor de kust van Scheveningen hebben zich al aangemeld!

bsd

ftd

Team Brunel, het Nederlandse team dat onder leiding van Bouwe Bekking meedoet aan de Volvo Ocean Race, heeft hun deelname aan de Vuurschepenrace op 27 mei 2014 bevestigd. Daag jij ze uit?

 

Verder in deze nieuwsbrief:

* Team Brunel aan de start van de Vuurschepenrace
* Klassen Kampioenschappen ORC 1-4, SB20 en Contender
* Nieuwe klassen op de Delta Lloyd North Sea Regatta
* Korting voor snelle zeilers

Team Brunel aan de start van de Vuurschepenrace

De inschrijving is geopend en Bouwe Bekking heeft inmiddels bevestigd dat hij met de Nederlandse Volvo Ocean 65 aan de start van de Vuurschepenrace verschijnt. Een unieke kans om het tegen Team Brunel op te nemen!

Klassen Kampioenschappen ORC 1-4, SB20 en Contender

Tijdens de Delta Lloyd North Sea Regatta van 6 t/m 9 juni 2014 worden er in maar liefst drie Nederlandse Klassen Kampioenschappen gevaren in Scheveningen. Het eerste Nederlandse Kampioenschap ORC 1-4, het Klassenkampioenschap SB20 (de voormalige Laser SB3) en het Klassenkampioenschap Contender.

 

Steeds meer klassen organisaties kiezen de Delta Lloyd North Sea Regatta als moment uit om hun kampioenschap te varen. Het pinksterweekend, waarin de Delta Lloyd North Sea Regatta plaatsvindt, is met vier wedstrijddagen een perfect moment om een NK te zeilen. De afwisselende zeilomstandigheden maken Scheveningen voor zowel de organisatie als de zeilers een interessante locatie voor de strijd om de Nederlandse titels. Als organisatie zijn we ontzettend blij dat we in 2014 maar liefst drie Klassenkampioenschappen mogen verwelkomen.

Nieuwe klassen op de Delta Lloyd North Sea Regatta

We hebben in 2014 twee nieuwe klassen toegevoegd aan het wedstrijdprogramma: De Duo-Handed en de J/70. De J/70 is een, in 2013 nieuw in Nederland en Europa geïntroduceerde, sportboot-klasse. Stichting North Sea Regatta biedt deze nieuwe klasse een platform om zich in Nederland te kunnen ontwikkelen. De Delta Lloyd North Sea Regatta is onderdeel van de J/70 Europa Cup 2014.

 

Duo-Handed is één van de snelst groeiende klassen. In 2013 zagen we een enorme groei bij Duo-Handed zeilen tijdens de Vuurschepenrace. Dit jaar is het ook mogelijk om tijdens de inshore wedstrijden Duo-Handed te varen op eigen semi-long distance banen.

 

Wedstrijd coördinator Edwin Lodder “Dit jaar bieden we aan alle vormen van zeilen op zee en branding watersporten de mogelijkheid om aan de Delta Lloyd North Sea Regatta mee te doen. We willen hiermee de watersport langs de Haagse kust promoten en stimuleren en de Delta Lloyd North Sea Regatta laten uitgroeien tot een nog breder watersportevenement.”

Korting voor snelle zeilers

Wanneer je je voor 1 mei 2014 inschrijft voor de Vuurschepenrace geldt een gereduceerd inschrijftarief. Deelnemers aan de inshore races van 6 t/m 9 juni 2014 kunnen zich voor een gereduceerd tarief inschrijven tot 15 mei 2014. Schrijf je direct in via de website van de Delta Lloyd North Sea Regatta en bekijk de Notice of Race 2014 online.

Sea you in Scheveningen!

Vriendelijke groet,

Delta Lloyd North Sea Regatta

Leave a Reply