Koop nu online uw kaarten met korting!

Geachte heer/mevrouw ,

In deze nieuwsbrief vindt u het laatste watersportnieuws, leuke aanbiedingen en uiteraard ook informatie over de HISWA Amsterdam Boat Show 2014, van 5 t/m 9 maart in Amsterdam RAI. Bekijk de website voor meer informatie.

bbn

ftd

Koop uw HISWA kaarten online met korting!

HISWA 2014 komt in een razend tempo dichterbij. Over ruim een maand is het al zover! Ook aankomende editie gaan we er weer iets moois van maken. Heeft u nog geen kaarten gekocht? Koop ze dan nu online en u ontvangt een korting op het kassatarief. Kinderen t/m 16 jaar hebben (onder begeleiding van een volwassene) gratis toegang. We hopen u te mogen verwelkomen van 5 t/m 9 maart in Amsterdam RAI!

Koop nu uw kaarten »
Unique

Evolutie in de wereld HISWA Unique

In de wereld van HISWA Unique kunt u genieten van de bijzondere tentoonstelling “Evolutie”, georganiseerd door het tijdschrift Nautique. Van verschillende merken en boottypen, zowel motor- als zeiljachten, wordt een oud en een nieuw model tentoongesteld, waarmee de evolutie in de pleziervaart zichtbaar wordt gemaakt. O.a. een oude en een nieuwe versie van een Mulder, een Super van Craft, een Draak en een Lemsteraak zijn daar te bewonderen. Een unieke verzameling onder één dak!

Innovatie

HISWA Innovatiepaviljoen

De start van het nieuwe watersportseizoen is het ideale moment voor de lancering van nieuwe producten en bijzondere primeurs. Op het HISWA Innovatiepaviljoen komen innovaties, trends, kennis en marktontwikkelingen samen. Zo zijn hier o.a. de geselecteerde producten voor de HISWA Product van het Jaar verkiezing en actuele projecten en ontwikkelingen vanuit InnoSportLab Den Haag en TU Delft te vinden. Maar er zijn nog veel meer noviteiten en primeurs te ontdekken.

Bekijk de noviteitenlijst »
HISWA Speed

HISWA Speed, voor echte snelheidsduivels

In de wereld van HISWA Speed vindt u een ruim en divers aanbod van hele, hele snelle sportboten, RIB’s en rubberboten, in vele uitvoeringen. Variërend van kleine eenvoudige speedboot tot boten die met meerdere buitenboordmotoren topsnelheden kunnen behalen. Kortom, HISWA Speed is een must voor de echte snelheidsduivels!

Watersportfoto

Upload uw leukste watersportfoto en win!

Doe mee met de HISWA Facebook actie en maak kans op een Day Racing jack t.w.v. € 179,- aangeboden door Imhoff, of gratis kaarten voor HISWA 2014! U hoeft alleen uw mooiste, stoerste, leukste, ontroerendste of grappigste watersportfoto te uploaden en te zorgen dat uw foto de meeste stemmen krijgt. De actie loop t/m 20 februari.

Upload nu uw favoriete watersportfoto »
Funsport

Uitgebreid Funsport paviljoen

De wereld van HISWA Fun laat alles zien op het gebied van windsurfen, kitesurfen, Stand Up Paddling (SUP) en nog veel meer. Er is een uitgebreid Funsport paviljoen met de bekende merken. Onder meer Telstar Surf, Stephan van de Berg, Starboard, Fanatic, North, Ion, Peter Lynn en Bic Sup presenteren hun nieuwste producten. En in het nieuwe SUP-bassin kun je zelf een poging wagen om op een SUP-board te blijven staan.

Bootbouwschool

Amateur BoatBuilding Award

De wereld van HISWA Klassiek is niet alleen maar bestemd voor liefhebbers van klassieke boten, maar ook voor de zelf bouwers en klussers. In dit kader organiseert De Bootbouwschool de Amateur BoatBuilding Award verkiezing. Tijdens de HISWA zijn de genomineerde zelf gebouwde boten te bezichtigen, waaruit uiteindelijk 2 verkozen worden tot de mooiste amateur gebouwde boten van 2014.

Zeiltheater

Het Zeiltheater, avontuur en ervaring

Het Zeiltheater is een jaarlijks terugkerend fenomeen op de HISWA. Talloze sprekers, o.a. Filippo van Hellenberg Hubar en Erik van Vuuren (HTC Atlantic Kite Challenge) en Carolijn Brouwer en Tom Touber (Volvo Ocean Race), vertellen er hun verhaal. Nieuw is de ruimte waar u kunt napraten met een redacteur van Zeilen, een auteur van Hollandia of een lid van de Toerzeilers. Auteurs signeren hun boeken, zeilers met grote plannen spreken met sponsors en hun fans. De kans om uw passie te delen!

Lees meer over Zeilen op de HISWA »
Plastic Whale

Plastic Whale presenteert boot van Amsterdams Grachtenplastic

De afgelopen jaren heeft Stichting Plastic Whale ongeveer 30.000 plastic flessen uit de Amsterdamse grachten gevist. Het doel is om bewustwording te creëren voor de plastic soep, plastic afval dat ‘s werelds wateren vervuilt. Die flessen worden gerecycled tot een prachtige designsloep. De bouw van de boot is 12 december gestart bij Jachthaven Bouwmeester. En het schiet al erg op! Dat moet ook, want de Plastic Whale wordt 5 maart op de HISWA officieel gepresenteerd!

Volg de ontwikkelingen van de boot »

AANBIEDINGEN

section image

Profiteer nu: speciale aanbieding van Zeilen!

Speciaal voor lezers van de HISWA nieuwsbrief! Ontvang nu 3 nummers Zeilen voor maar € 15,00! Met Zeilen leest u elke maand de belevenissen van zeilers over de hele wereld, krijgt u inzicht in de wereld van het wedstrijdzeilen en wordt u voorzien van allerhande praktische tips. Boordevol informatie, achtergronden en vermaak. Zeilen, voor zeilers die meer willen weten.

Bestel 3 nummers Zeilen voor € 15,00 »

 

 

Leave a Reply