Hij komt er weer aan!

2013-main-img

 

Intussen bent u toch wel een beetje klaar met het wintersporten mogen wij aannemen? Sommigen moeten misschien nog voor zeilwedstrijden naar de Carib, maar dan is het toch wel de hoogste tijd voor opperste concentratie voor het zeilseizoen in eigen land!

Broadly Boats News

Firetrench Directory

Verder in deze nieuwsbrief:

* Verlenging samenwerking Delta Lloyd voor vier jaar
* Inschrijven is mogelijk vanaf 1 maart
* Swan 60 uitbreiding
* Ten slotte

Verlenging samenwerking Delta Lloyd voor vier jaar

Met blijdschap geven wij u kennis van een nieuwe periode van vier jaar van samenwerking tussen Delta Lloyd en de North Sea Regatta! De laatste komma’s en punten in het contract worden nu gezet, maar in grote lijnen gaat Delta Lloyd de NSR weer als naamgevende sponsor ondersteunen. U begrijpt dat wij, zeker in deze moeilijke tijden, in een opperste feeststemming zijn, met dank aan deze trouwe sponsor!

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 maart

Vanaf 1 maart kunt u zich weer inschrijven voor de Delta Lloyd North Sea Regatta, welke zal plaatsvinden van 17 tot en met 20 mei 2013.

Op 7 mei zal de Vuurschepen race vertrekken vanuit Scheveningen naar het nieuwe clubhuis van de Royal Harwich Yacht Club. Nieuw dit jaar is, dat wij ook toerzeilers van harte uitnodigen deze offshore mee te varen om eventueel wat langer de Engelse oostkust te bezoeken. Een absolute aanrader om de bijzondere sfeer en gastvrijheid te kunnen proeven. De North Sea Race start in ieder geval voor de bekende 180 mijlen op vrijdagmorgen 10 mei vanuit Harwich weer retour naar Scheveningen.

Swan 60 uitbreiding

Groot nieuws werd gisteren bekend vanuit de Gazprom Swan 60 Class. Als nieuw erkende eenheidsklasse zullen de 60 footers hun kick off vieren door deelname aan de innshore races in Scheveningen. Samen met tussen de 8 en 10 Swan 45’s betekent dit een enorme positieve aanwezigheid van topzeilers en hun prachtige schepen naast alle andere vloten.

Ten slotte

De komende tijd zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Wij gaan weer ons uiterste best doen om een wervelende editie van de Delta Lloyd North Sea Regatta te organiseren.

Deze editie hebben we uw hulp echter meer dan ooit nodig en moeten wij een dringend beroep op u doen. Zowel op het gebied van man/vrouwkracht hebben wij dringend versterking nodig, maar ook zijn wij op zoek naar bedrijven die ons willen ondersteunen.

Adopteer een band voor een avond, sponsor het scherm waar de spectaculaire beelden van die dag op vertoont kunnen worden, claim het podium met uw naam, verzorg de ruim 250 vrijwilligers met uw hulp of zorg voor de overkapping zodat alle zeilers droog hun biertje kunnen drinken. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@nsr.nl of bellen met 070-3227179.

Wij hopen op u te kunnen rekenen om er gezamenlijk weer een unieke editie van te maken, wij hebben er weer zin in!

 

Met sportieve groet,

 

Frans Sluyters
Delta Lloyd North Sea Regatta

Leave a Reply