Delta Lloyd Regatta op RTL 7

NorthSeaRegatta2007

Ruim een maand heeft u de tijd gehad om thuis en op het werk alles weer op orde te krijgen na de vermoeiende regatta dagen. Nu krijgt u de tijd om toch nog even, in alle rust thuis op de bank, na te genieten voor de buis!

Broadly Boats News

Firetrench Directory

speciale televisie uitzending

* zaterdag 2 juli om 15.30 een NSR special
* Veel kijkplezier en een mooie zomer gewenst

zaterdag 2 juli om 15.30 een NSR special

Zaterdagmiddag, ongeveer borreltijd, om 15.30 uur zal een half uur durende special worden uitgezonden op RTL 7. Tussen al de tuinklusprogramma’s gaan vele landgenoten verbaasd opkijken van het zeilend geweld op het zoute water voor Scheveningen. Qua Media heeft een compilatie gemaakt van de vele uren materiaal die tijdens de Delta Lloyd North Sea Regatta werden gemaakt. Met support van onze hoofdsponsor Delta Lloyd is het mogelijk geworden hiervan ook een speciaal te programma te maken wat op RTL zal worden uitgezonden

Veel kijkplezier en een mooie zomer gewenst

 

namens de organisatie,

Frans Sluyters
Delta Lloyd North Sea Regatta

Leave a Reply